Uspešno izvedeno izobraževanje za zobozdravnike in kirurge z operacijo "v živo"

Uspešno izvedeno izobraževanje za zobozdravnike in kirurge z operacijo "v živo"

10.03.2016

Marko Nikolić, dr. dent. med, specialist oralne kirurgije, ki ima večletne izkušnje z različnimi kirurškimi tehnikami, nam je predstavil tehniko, kako vstaviti zobni vsadek v posteriornem delu zgornje čeljustnice, kadar je na voljo samo še 1 do 3 mm kosti. tehniko, kako vstaviti zobni vsadek v posteriornem delu zgornje čeljustnice, kadar je na voljo samo še 1 do 3 mm kosti.

Izobraževanja se je udeležilo nekaj slovenskih zobozdravnikov in kirurgov, nekaj pa jih je bilo tudi iz sosednje Hrvaške.

Pozitiven odziv vseh udeležencev, nam daje potrditev, da so tovrstna izobraževanja, na katerih predavajo strokovnjaki iz tujine, še kako dobrodošla v slovenskem prostoru. Zato se tudi v prihodnje veselimo organizacije podobnih dogodkov.

 OSTALA IZOBRAŽEVANJA V LETU 2016

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.