OBVESTILO

Zobozdravstevni center Osovnikar, bo 3. 5. 2024 ZAPRT! Hvala za razumevanje!

 
 
 

Novi uspehi

Novi uspehi

17.10.2011

V soboto 8. oktobra je Neža tekla na 30. zdravniškem teku po Rožniku. 6 km je pretekla najhitreje med vsemi ženskami in tako osvojila 1. mesto med zdravnicami in zobozdravnicami. Pred 20 leti, se je istega teka prvič udeležila zobozdravnica Nada in takrat tudi zmagala!

Naslednji dan v nedeljo 9.10. je Nada uspešno pretekla svoj 10. maraton v Chicagu. Ljubo je 42 km pretekel že 23-tič in bil celo peti v svoji kategoriji! Ker sta teden po maratonu izkoristila, še za kratek oddih in obisk prijateljice, zobozdravnice v Milwaukeeju, bo Nada več o svojih vtisih napisala, ko se vrne domov. Ekipa ordinacije, skupaj z novo asistentko Špelo, pa je ta teden pridno delala in obema čestita!

Vsi ti izpolnjeni osebni cilji v zadnjih mesecih in dobra fizična kondicija, nam dajeta veliko energije, ki jo z veseljem vlagamo v naše delo. V naslednjih tednih bo malo manj časa za športne aktivnosti, saj nas čaka nekaj strokovnih izobraževanj. S tem bomo pridobili nova znanja, ki jih bomo s pridom uporabljali v naši ordinaciji, kar pa nam tudi daje svojevrstno zadovoljstvo!

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.