IMPLANTATI - zobni vsadki že od 660 €

IMPLANTATI - zobni vsadki že od 660 €

01.03.2020

Tretji zob v enem dnevu…

Implantati ali zobni vsadki nadomeščajo manjkajoče zobe ali služijo kot sidro proteze pri brezzobih čeljustih. Sam postopek v sodobnem zobozdravstvu ne pomeni več nekaj nenavadnega, ampak postajajo vsadki izbor zdravljenja v večini primerov nadomeščanja vrzeli, tudi v naši zobni ordinaciji v Škofja Loki. Z njimi estetsko nadomestimo manjkajoči zob, hkrati pa preprečimo resorbcijo kosti in premik sosednjih zob, ki bi se sicer pojavili ob izgubi zob. Pacienti prihajajo k nam iz okolice Škofja Loke, zaradi bližine pa imamo prav tako veliko pacientov iz Ljubljane (20km), Kranja (10km) in ostalega področja celotne Gorenjske.

Prednosti:

  • Implantat daje občutek lastnega zoba, omogoča funkcionalen ugriz in normalno čiščenje,
  • neboleč postopek,
  • odpade nepotrebno brušenje zdravih zob pri nadomeščanju vrzeli, kar je potrebno pri izdelavi klasičnih veččlenskih mostov,
  • preprečujejo resorbcijo kosti, ki se normalno dogaja na mestu vrzeli,
  • omogočajo fiksiranje snemno protetičnih izdelkov tudi pri brezzobih čeljustih,
  • vsadek je iz biokompatibilnega titana, ki ga telo popolnoma sprejme in se vgradi v kost kot običajna zobna korenina in je tudi manj privlačno za bakterije kot normalno vitalno zobno tkivo.
Vstavitev IMPLANTATA - zobnega vsadka priznanega nemškega proizvajalca BEGO že od 660 €.
Uporabljamo zobne vsadke priznanega nemškega proizvajalca BEGO, z dolgo tradicijo in vrhunsko kakovostjo. Za načrt zdravljenja je potreben pregled. Zagotavljamo vam pregleden predračun. Delamo korektno in pošteno in ne uporabljamo komercialnih trikov za privabljanje pacientov.

Oglejte si naš cenik, stopite v kontakt z nami, ali pa se kar naročite.

  

Proteza na implantatihImplantat

 

 

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.