OBVESTILO

 

Bernarda Osovnikar, dr. dent. med.

Bernarda Osovnikar, dr. dent. med.

"Pomembno je, da delamo dobro in z velikim veseljem, da smo dobra ekipa, ki rada sodeluje. Na voljo imamo najnovejšo tehnologijo in znanje, ki nam ponujata možnost, da lahko zadostimo željam še tako zahtevnih pacientov."

Smo samoplačniška zobozdravstvena ordinacija, z več kot petindvajsetletno tradicijo in izkušnjami. V našem zobozdravstvenem centru v Škofja Loki, želimo povdariti vrednost in lepoto lastnih zob! Trudimo se, da našim pacientom nudimo visoko kvalitetne storitve iz vseh zobozdravstvenih področij.

Mlada ekipa se uspešno vključuje in nadaljuje znanje in pot, ki jo je leta 1995 začela Bernarda Osovnikar, dr. dent. med. »zobozdravnica Nada«. Hči Neža in sin Matic sta se za isti poklic odločila prav zaradi njenega velikega veselja do dela, iskanja vedno novih znanj in želje po še večjemu zadovoljstvu in zaupanju pacientov. Vsi skupaj se zavedamo, da samo z stalnim izobraževanjem v tujini, vlaganjem v najboljšo tehnologijo in materiale, lahko pacientom izpolnimo njihove želje. Predvsem pa se trudimo nuditi večino storitev iz širokega področja zobozdravstva, z željo, da bi naši pacienti dobili »vse na enem mestu«.

Naš cilj je, da pacienti od nas odidejo nasmejani in se takšni tudi vračajo!


 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.